WeMind: Sömnklubb.se startar blogg om sömn om sömnproblem

april 23, 2008 kl. 2:21 e m | Publicerat i Guide till webben, Kbt, Kognitiv beteendeterapi, Psykisk hälsa, Sömn, Sömnsvårigheter, Svensk sjukvård, WeMind-företaget | 1 kommentar
Etiketter: , ,

Vi har tidigare skvallrat om att WeMind står i startgroparna med att lansera Sömnklubb.se som är en ett kbt-baserat behandlingsprogram mot sömnproblem på nätet. (Ett hett tips är den nya (beta) versionen som förhoppningsvis släpps på fredag.)

I samband med lanseringen av behandlingsprogammet startas även en blogg om just sömn och sömnproblem, Sömnbloggen. Tanken är att den i likhet med WeMind-bloggen skall bevaka forskning och debatt på ämnet men också att ge läsarna tips och trix om hur sömnsvårigheter kan övervinnas. Idag finns ett första inlägg i Sömnskolan att läsa här.

Till Sömnbloggen >>

Annonser

1 kommentar »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Detta är ett intressant område. I en vetenskaplig artikel som jag läste för ett antal år sedan hade sömnproblem ibland mycket att göra med problem som man konfronteras av under vardagen och inte kunde lösa tillfredsställande. Att minska stress och andra problem under vardagen verkade mycket viktigt.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: