WeMind: Sömnklubb.se startar blogg om sömn om sömnproblem

april 23, 2008 kl. 2:21 e m | Publicerat i Guide till webben, Kbt, Kognitiv beteendeterapi, Psykisk hälsa, Sömn, Sömnsvårigheter, Svensk sjukvård, WeMind-företaget | 1 kommentar
Etiketter: , ,

Vi har tidigare skvallrat om att WeMind står i startgroparna med att lansera Sömnklubb.se som är en ett kbt-baserat behandlingsprogram mot sömnproblem på nätet. (Ett hett tips är den nya (beta) versionen som förhoppningsvis släpps på fredag.)

I samband med lanseringen av behandlingsprogammet startas även en blogg om just sömn och sömnproblem, Sömnbloggen. Tanken är att den i likhet med WeMind-bloggen skall bevaka forskning och debatt på ämnet men också att ge läsarna tips och trix om hur sömnsvårigheter kan övervinnas. Idag finns ett första inlägg i Sömnskolan att läsa här.

Till Sömnbloggen >>

1 kommentar »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Detta är ett intressant område. I en vetenskaplig artikel som jag läste för ett antal år sedan hade sömnproblem ibland mycket att göra med problem som man konfronteras av under vardagen och inte kunde lösa tillfredsställande. Att minska stress och andra problem under vardagen verkade mycket viktigt.


Lämna en kommentar

Blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.